Banden

 

De kracht van de Schwalbe fietsbanden ligt in de combinatie van een sterk karkas en een loopvlak wat bijna niet is te doorgronden. Mede door zijn lange levensduur is Schwalbe al jaren de meest verkochte fietsband van Nederland. De banden zijn geschikt voor zowel sportieve fietsen, als stadsfietsen die tegen een stootje moeten kunnen.

 

CST banden worden gemaakt door Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Met meer dan 20.000 werknemers is Cheng Shin Tire de grootste producent van fietsbanden in de wereld. Daarnaast hebben ze nog vele andere type banden. Continental fietsbanden zijn veilig, comfortabel, licht lopend en stil. Een compacte rubberlaag geeft de Continental Plus-banden een zeer hoge bescherming tegen lekrijden. De banden zijn vooral in trek bij de sportieve fietser.


Dutch Perfect ontwikkelt fietsbanden voor iedereen die van fietsen houdt én waar je op kunt vertrouwen. Nieuw in het Dutch Perfect assortiment zijn gekleurde banden in de maat 40-622 in de kleuren wit, oranje, roze, blauw, groen, grijs, geel en rood.