Werkplaats

AfbeeldingIn onze nieuwe werkplaats hebben we vier moderne werkplekken waar gewerkt word onder toezicht van onze chef werkplaats/leermeester. De assistent-fietsenmakers volgen hier hun training on the job. De werkplekken zijn uitgerust met hoogwaardig gereedschap. Een van onze werkplekken is uitgerust met speciaal gereedschap om ook de complexere reparaties uitstekend uit te kunnen uitvoeren. Bij reparaties zijn de Bovag voorwaarden van toepassing.

AfbeeldingWij werken met onderdelen van Juncker. Juncker Bike Parts is exclusief distributeur van bekende merken als XLC en Cateye. Daarnaast is Juncker de enige distributeur die de grootste bandenmerken (Schwalbe, Vredestein, Continental, Kenda) én high end onderdelenmerken als Campagnolo en SRAM in het assortiment heeft. Flevo Fiets is een bedrijf waar service en professionaliteit hoog in het vaandel staan!

 

Haal- en brengservice
FlevoFiets bied een gratis haal- en brengservice voor uw te repareren fiets of uw nieuwgekochte fiets.

Heeft uw fiets een lekke band, ander mankement? Of bijvoorbeeld niet meer berijdbaar wegens schade? Maak dan gebruik van onze gratis haal- en brengservice in Emmeloord. Na reparatie word uw fiets keurig weer thuis bezorgd of op uw werk.

Heeft u een nieuwe fiets gekocht, dan word deze gratis bezorgd in een straal van 15 km rondom Emmeloord. Natuurlijk brengen we ook uw fiets buiten Emmeloord, dit gaat in overleg en voor het dan geldend tarief.