AfbeeldingGiant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen.


RIDE LIFE. RIDE GIANT.

 

 

Afbeelding

De beste fiets bouwen voor jou, dat is wat wij willen, hier gaan wij 100% voor.

Met de beste fiets bedoelen wij ook een echt degelijke, sterke fiets. Bij elke BSP zie je deze inzet altijd terug: bij het loopwerk is er een compromisloze keuze voor kwaliteit, altijd een hoogwaardig trapas en betrouwbare Shimano naven.

Altijd kiezen wij voor dikke spaken in het achterwiel en ook in het voorwiel, in combi met kwaliteits velgen zodat je verzekerd bent van echt sterke wielen. Kijk naar de dikke stalen spatborden en bij de meeste modellen 5mm dikke spatbordstangen, een BSP kan op zijn zachtst gezegd tegen een stootje.

Maar met de keuze voor kwaliteit stoppen we nog niet, een BSP is dan nog zeker niet af: een BSP moet ook echt lekker fietsen. Veel aandacht wordt gestopt in de juiste geometrie en zithouding, hierbij is alles erop gericht om voor jou een fiets te bouwen welke heerlijk zit en echt lekker fietst.

Fiets BSP, cycle the Dutch way!

 

Afbeelding

Het merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden in de Amsterdamse Jordaan. Dankzij de vele successen in de wielersport groeide de bekendheid van het merk. In de loop der jaren zijn 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op onze fietsen over de eindstreep gekomen, waardoor wij veel specialistische kennis hebben opgebouwd.