In onze smaakvolle winkel verkopen we nieuwe en tweedehands fietsen, fiets onderdelen en accessoires.

Fietsen

FlevoFiets is premium dealer van BSP Fietsen, een oerhollands degelijke merk waarmee we nieuwe fietsen kunnen leveren met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Daarnaast leveren wij ook alle andere bekende Nederlandse merken.

Elektrische fietsen

Met een elektrische fiets is het makkelijk om de vaart er in te houden. Ook al waait het hard, rijdt u in de heuvels of zijn de boodschappen zwaar. De mogelijkheden zijn divers; van basis tot luxe, voor ritjes in de stad tot recreatieve tochten.

De Koopwijzer voor e-bikes helpt je op weg bij de juiste keuze voor een elektrische fiets. De elektromotor in het voorwiel, in het achterwiel of toch in de trapas? Een accu in het frame of een afneembare accu? Waar moet je op letten qua onderhoud, verzekering en garantie? Welke factoren zijn van invloed op de actieradius en hoe is de veiligheid gegarandeerd?

Vul voordat je naar Flevo Fiets gaat, eerst deze vragenlijst in.
Dan stap je optimaal voorbereid de winkel in en is het een stuk eenvoudiger om samen de juiste keuze voor jouw nieuwe e-bike te maken.

Fietsverzekering

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie.

Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

U kunt de brochures van de Nationalefiets verzekering, Nationale e-bike verzekering als PDF downloaden. Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de voorwaarden raadplegen (PDF).

Banden

De kracht van de Schwalbe fietsbanden ligt in de combinatie van een sterk karkas en een loopvlak wat bijna niet is te doorgronden.

Met meer dan 20.000 werknemers is Cheng Shin Tire de grootste producent van fietsbanden in de wereld.

Continental fietsbanden zijn veilig, comfortabel, licht lopend en stil. Een compacte rubberlaag geeft de Continental Plus-banden een zeer hoge bescherming tegen lekrijden.

Dutch Perfect ontwikkelt fietsbanden voor iedereen die van fietsen houdt én waar je op kunt vertrouwen.

Dreamstimem27845716

Sloten en verlichting

Axa sloten
De sloten van Axa (verkrijgbaar als ring-, kabel- en kettingslot) voldoen aan de kwaliteitseisen van de meeste verzekeraars. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. Ook zijn er speciale kettingsloten ontwikkeld voor het parkeren op diefstalgevoelige plaatsen.

Basta fietsverlichting
Fietsers zijn kwetsbare weggebruikers. Basta zorgt dat u veilig de weg op kunt. Met innovatieve fietsverlichting. De producten voldoen altijd aan de hoogste standaard. Niet voor niets leveren gerenommeerde fietsfabrikanten hun fietsen standaard met Basta fietsverlichting.

Tassen

De fietstassen van Basil zijn modieus en voorzien van een waterafstotende binnenlaag. Bij FlevoFiets kunt u terecht voor fietsmanden, -tassen en accessoires van dit merk. Ze zijn uitgevoerd is verschillende kleuren, designs en modellen, zoals shoppers, dubbele en enkele fietstassen, kindertassen en fietsschoudertassen.

Zadels

Al meer dan 50 jaar maakt Selle Royal comfortabele zadels voor miljoenen wielrenners en fietsers verspreid over de hele wereld. Er is bij de productie van de zadels veel aandacht aan ergonomie. Bovendien is een deel van de zadels voorzie van een ventilatiesysteem, waardoor opwarming van het zadel vermindert. De zadels zitten lekker. Om deze reden worden fietsen van Gazelle en Batavus vaak voorzien van een zadel van dit merk. Probeer bij Flevo Fiets uit welk zadel bij u past.

Kinderzitjes

Al sinds 1934 verkoopt GMG fietszitjes, wie heeft er niet in gezeten! Met de komst van de Yepp is GMG een hele nieuwe weg ingeslagen.

Door het gebruik van nieuwe materialen en een eigentijdse vormgeving staat de wereld van de fietszitjes op zijn kop! Sinds de introductie in 2009 zijn de Yepp fietszitjes bekroond met diverse design prijzen, waaronder de Fietsinnovatie award, Red Dot Design Award, Goed Industrieel Ontwerp – Best in Category en niet te vergeten de publieksprijs Baby Innovatieaward 2011. In de USA ontvingen de Yepp Mini en Maxi de “Seal of Approval”.

De Yepp fietszitjes voldoen uiteraard aan de hoogste veiligheidseisen en voldoen zowel aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 als aan het Amerikaanse ASTM keurmerk. In maart 2012 werd de Yepp Maxi als beste beoordeeld in de Deense TAENK consumententest. Innovatieve accessoires complementeren onze Yepp familie. De Yepp serie wordt inmiddels in zeer vele landen verkocht.

Kinderen kunnen mee op de fiets vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld genomen vanaf 9 maanden totdat ze een jaar of 10 zijn. Voor iedere leeftijdsfase heeft Yepp een fietszitje dat perfect aansluit bij de behoefte van ouder en kind.