Meer dan maar een fietsenwinkel

In onze smaakvolle winkel verkopen we nieuwe en tweedehands fietsen, fiets onderdelen en accessoires.

Het Team van Flevo Fiets bestaat naast gediplomeerde fietsenmakers uit jongvolwassenen die hier een eerlijke leer-/ werkplek vinden. Wij bieden deze jongeren een breed scala van arbeidstrainingen en opleidingen binnen Flevo Fiets. Het gaat om zowel technisch, administratief als klantgericht werk waarbij wij de jongeren graag de ruimte geven om te laten zien wat ze kunnen. Aan ons, aan u, maar vooral aan zichzelf!

Bij Flevo Fiets bestaan de werkzaamheden uit het repareren en opknappen van fietsen. Het volgen van een training on the job tot assistent-fietsenmaker. Het verkopen van nieuwe en tweedehands fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Administratieve en facilitaire werkzaamheden.

Wij werken met professionele fietsenmakers en job coaches die de jongeren, vakbekwaamheid en werknemersvaardigheden leren.

Daarnaast hebben we hier ook ruimte voor onze administratieve en facilitaire werkzaamheden. Wij zijn dealer van XLC onderdelen en accessoires.

 

Flevo Fiets is een bedrijf waar service en professionaliteit hoog in het vaandel staan!

XLC staat voor: fietsonderdelen & accessoires

Voor actieve mensen, voor wie fietsen vooral plezier is: om naar werk of school te gaan, lekker te genieten van mooi weer. Maar ook om een goede conditie te krijgen en je eigen grenzen te verleggen. Citybike, hybride, trekking, racefiets en/of mountainbike: zoveel mensen, zoveel fietsen. Voor al die fietsen is er 1 merk: XLC.

XLC biedt:

  • Een compleet assortiment accessoires en onderdelen
  • Precies die artikelen die je comfortabel op weg houden, onder alle omstandigheden
  • Excellente kwaliteit door de combinatie van vernieuwende materialen en beproefde concepten
  • Een prettige prijs/kwaliteit verhouding

XLC en Accell Group

XLC is een afkorting van Accell Components. De Accell Group is een internationaal opererende groep van ondernemingen, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van alles dat met fietsen en fitness te maken heeft. Onder andere Batavus, Sparta, Loekie, Ralleigh en Koga maken deel uit van de Accell Group.

Wat klanten zeggen
"FlevoFiets zit bij ons om de hoek in het centrum van Emmeloord. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dapibus massa sociis conubia!"
Comsi Op Rood
ComSi
Reclame & ICT diensten
"Etiam sit amet convallis erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent lorem ipsum dolor per conubia! Maecenas gravida lacus convallis metus eros. Thanks!"
comsi-gray@2x
ComSi
Reclame & ICT diensten
"From amet to glavrida - convallis metus eros, semper efficitur auctor. Etiam sit amet convallis erat. Class aptent taciti convallis metus eros sociosqu ad litora torquent per lorem!"
RIHlogo
RIH
Sinds 1921